Warning ! You have stepped onto simpLE buT nicE.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
it's mE suHana >_>
//simpLE buT nicE
Let's talk about me :D --> Part 1 <--
Wednesday, 12 December 2012 @ 09:16 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum ,
uhuk uhuk uhuk -,-"
preasure ? sick ? stress ? no laaa :D i'm bz , cehhh . stop speak english !
bak kata LAILATUN NASUHA --> "mengalahkan PM kau nie arn sue , setiap hujung mggu msti ada hal . nak keluar ngan kau un susah" "sod ba ro ea laila , dh nk wat camner arn . PEACE , *sambil wat muka ANNOYING :)"
sudah lama arn tak update blog . mesti korg rndu kan kan kan ?! *budak nie mmg suka perasan . last update ? hmm , 29/9/12 n now 12/12/12 28 MUHARAM 1434 <--- change ! lebih elok arn n_n
actually , sue mau cite drpd start cuti sek smpei skung *ceh -,- mau uji sue ? jom !

23 Zulhijjah 1434 , 8 November 2012 , Khamis

--> sadlife mula timbul pada hari ini , hari ini lah hari jamuan kelas , jamuan PSS , jamuan aspuri . perghhh , perut penuh ngan makann n we like DORAEMON ! yeahhhh -,-" Lastly , hari nie lah hari terakhir sue dekat sek . hari rabu , semua org tertanya-tnye np sue pack brg . hnye QELWI je thu np sue pack kan kan kan ? kak tqa , kak fifi sume tak thu . okey2 , tahan gila air mata mse uh coz tak mahu depa tgk sue cengeng ! ---> skip <--- b4 bertolak ke hotel aston dlm kol 4 , sue pack yg selebihnya . time nie lah sue bgi thu akk f4 smbil tunjuk peace ^^ . wah , sadlife again ! --> skip <-- bila kami smpei kt hotel , sume cikgu dh smpei n sue lah org pertama msuk . wah , first person :) --> skip <-- ckgu aida bgi ucapan , air mata bergenang ! alamak , cover ! hari terakhir sue mendgr ucapan , sok ad lagi , tapi sue dah takde kt sek , hmm :'(

hnye tggl kenangan :( miz you teacher aida . terima kasih kerana mengajar kami subj sc f3 , menjadi guru pembimbing PSS , sabar melayan kerenah kami dlm kelas .. nakal ? itulah kenangan kami tuk ckgu .. segala jasamu kami hargai , terima kasih segalanya :')

--> skip <-- lepas maghrib , sue letak sume brg kat dpn pintu . junior hampiri sue "eh , lek dulu .. akk blik kol 8 nnti .. jgn laaa wat muka camnie" expecially muka aqila , cuba nk than sbnrnye uh .. jgn sembunyi kat akk laaa aqila , dri mata un akk dh thu perasaan qila . *bisik hati sue* tanya sue macam2 , "akk nnti blek asrama lagi arn tahun dpn ? tdow sblh katil qila lagi ea .. akk jgn pindah taw ... akk lah akk yg palinggg baik . kejut qila pagi2 , tegur qila mana yg salah . tunjuk ajar qila dlm subj math , ba n geo" sue terus peluk dia n air mata bergenang . kak fifi nmpk , KANTOI ! "insyaAllah , awl taon akk mseh tdow kt katil akk sperti biasa , borak2 n pling tak lupa , qila ngingau mlm2 n wat akk takut je ~"  then lepak kt katil kak fifi . katil sue ? malas nk panjat >< lepak , story mory ngan akk f4 , zue dtg . qama tdow tapi gaya qama nie mcm pura2 je coz tak sanggup sue balik . tiba2 , ibu sue ketuk kt pintu "adik ...... suhana ........." "alamak , sueee ...................... " --> qama . haaa , kan dah kata . qama nie pura2 tdow je . klau berlakon mmg no 1 ! sue angkut brg , keluar . "syidah , aku pinjam selipar kau duluuuuu" salam ibu n senyum :) *bru lepas cengeng* mau turun dorm , bila smpei kantin "eh , izreen , laila , qama , echa , waran , ayuni .. jgn lah angkt brg aku . berat tahu !" "takpe2 , kita arn sahabt" menitis agi -,-" turun dorm , tggl mau amek baldi . alang2 uh , salam akk fifi n kak tqa . 

kak fifi : taon dpn sue blek sini ag arn ?
sue      : insyaAllah *ayt lebih kurg mcm qila :( lagi un taon dpn arn akk naik dorm ats dh jdi exco :'( *smbil pndg muka kak tqa
kak fifi : hahaha , muka dye tak ley bla
sue       : biase ! salam ~

then gi bhagian blkg , salam syahidah trus menitis . wah , tetibe menitis . peace ^^ jumpa time results nnti ea mek ! --> skip <-- naik ats ngan fiza , depa take picture sue plk -,-" muka merah , mata bengkak . mmg gmbr uh akn menjdi kenangan ! ---> skip <---
Lastly , lambai :'(

24 Zulhijjah 1434 , 9 November 2012 , Jumaat

--> hari nie sue terngiang ngiang dgn kejadian kt sek ... apalah depa buat ea ? majlis perpisahan cikgu aida mcm mne ? 3G mcm mne ? mmg bnyk persoalan bermain di minda :(  sambil berkata Selamat Jalan , Cikgu Aida :'(


--> continue later : LET'S TALK ABOUT ME *PART 2* <--


Older Post | Newer Post

Welcome to my story. This particular blog is owned by Nur Suhana Mansor =) Leave me a tag before your leave, it's really appreciated. Enjoy your time here, nice day you all. Thankyou again, please visit you blog & be my followers

SPM CANDIDATE 2014 !
PMR WAS OVER ON 16/10/12
SPM COOMING SOON


DiaryOwnerHearbeat



fooTprinTs heRe :)